Vijf Makelaars

Koningin Julianalaan 13 Verkocht

Zutphen 7204 AE

Wonen op loopafstand van de historische binnenstad en het station van Zutphen?

In deze rustige doodlopende straat nabij het centrum staat deze fraaie HELFT VAN DUBBEL woonhuis, maar is gedateerd en is op zoek naar een handige klusser die hier weer een prachtig paleis van weet te maken. Via de eigen inrit is de achtertuin goed bereikbaar waar ook een carport staat. De besloten tuin geeft zeer veel privacy.

Indeling:
Souterrain: deze is via de achterzijde van buitenaf goed bereikbaar maar ook van binnenuit via de hal. Het souterrain is nu ingedeeld in drie ruimtes, een kelder, een grote berging met dubbele opslaande deuren en een kleine berging waar de CV ketel hangt en een loopdeur naar buiten. De berging met dubbele deur heeft ook de mogelijkheid om te gaan gebruiken als een garage.
Begane grond: via de entree kom je in de hal waar er toegang is tot een toilet, het souterrain, een gesloten eenvoudige keuken en de woonkamer.
De keuken is eenvoudig en gedateerd, hier is er toegang tot de achtertuin via een trap naar beneden. De royale woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd.
1e Verdieping: hier bevinden zicht drie ruime slaapkamers, iedere slaapkamer is voorzien van vaste kasten en één slaapkamer heeft een eigen wastafel. de badkamer is voorzien van een ligbad/douche, wastafel en een toilet.
2e Verdieping: via een vlizotrap is deze vliering bereikbaar.

Door de gunstige en zeer gewilde ligging op loopafstand van het centrum zijn alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Een winkelcentrum met uitgebreid winkelaanbod, verschillende scholen, waaronder de Vrije School, sportgelegenheden, zoals een tennisvereniging en voetbalvereniging, het NS-station en de schouwburg zijn een aantal van deze voorzieningen. Aan de overkant van de straat is tevens een bushalte.

Kortom: op zoek naar een woning waar je je eigen paleis van kan maken? Dan is dit je kans!

BIJZONDERE VERKOOPVOORWAARDEN:
* U koopt van Woonbedrijf Ieder1.
* Koper is verplicht tot zelfbewoning.Koper is verplicht de akte te laten passeren ten overstaan van de door verkoper aangestelde projectnotaris , DWR
notarissen Zutphen.
* De woning mag niet verhuurd worden.
* Bij verkoop heeft u een aanbiedingsplicht naar Woonbedrijf Ieder1.
*

Bouw

Soort: eengezinswoningBouwvorm: bestaande bouwBouwjaar: 1957Dak type: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 100 m2Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 29 m2Perceel oppervlakte: 383 m2Inhoud: 510 m3

Kamers

Aantal kamers: 4Aantal slaapkamers: 3Aantal badkamers: 1

Aantal woonlagen

Verdieping nr: -1
Terug naar overzicht