Vijf Makelaars

Molengracht 45 Verkocht

Zutphen 7201 LW

Wonen op steenworp afstand van de IJssel?

Op een centrale locatie in het centrum van Zutphen gelegen, met het winkelcentrum en de IJssel op loopafstand is dit lichte twee kamer appartement gelegen op de eerste woonlaag.

Indeling:
Begane grond:
Gezamenlijke entree met brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de eigen berging in de onderbouw.

Appartement:
Hal met een meterkast, vaste kast en tevens de ruimte die toegang geeft tot alle vertrekken. Slaapkamer gelegen aan de voorzijde van het appartement met een vaste kast, moderne geheel betegelde badkamer voorzien van een wastafelmeubel, toilet, douchecabine en aansluiting voor wasmachine.
De keuken aan de achterzijde van het appartement is voorzien van een moderne keuken in L-opstelling en is voorzien van o.a. een vaatwasser , magnetron en een gasfornuis. Hier is er toegang tot het balkon
De woonkamer en suite is over de gehele lengte van het appartement licht en zonnig, er zijn vaste kasten aanwezig en een schuifpui die toegang geeft tot het balkon.
De achterzijde van het appartement is gelegen op het zuiden en heeft uitzicht op een tuin welke bij het appartementencomplex hoort. Deze tuin is gelegen aan een rustige doodlopende straat die uitkomt op de IJssel.

Onder het appartement is een nu nog niet in gebruik zijnde ruimte met stahoogte. En is nu bereikbaar via de berging die beneden is gelegen.
Deze ruimte is geschikt te maken voor een slaapkamer of atelierruimte en kan bereikbaar gemaakt worden vanuit het appartement.

Kortom een appartement met mogelijkheden op steenworp afstand van de IJssel en centrum van Zutphen.

Bouw

Soort: portiekflatBouwvorm: bestaande bouwBouwjaar: 1953Dak type: plat dak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 65 m2Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 4 m2Inhoud: 233 m3

Kamers

Aantal kamers: 3Aantal slaapkamers: 1Aantal badkamers: 1

Aantal woonlagen

Aantal woonlagen: 1
Terug naar overzicht