Gerard Doustraat 26 Te koop

Zutphen 7204 ET

Deze ruime HOEKWONING staat in het Waterkwartier aan de oostzijde van het centrum. Supermarkten, winkelcentra, gezondheidszorg, sport, speeltuinen, horeca en onderwijs (basis en middelbaar) zijn in de directe omgeving volop aanwezig. In de straat is voldoende parkeergelegenheid en aan de overzijde is een brede groenstrook die je onder andere kunt bewonderen vanuit de woonkamer.

Indeling van de woning:
Begane grond:
Entree, hal met toilet en trap naar de 1e verdieping. Ruime lichte L- vormige woonkamer, vanuit de woonkamer is er toegang tot de uitgebouwde keuken aan de achterzijde. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en biedt toegang tot een kleine bijkeuken welke is voorzien van o.a. wasmachine aansluiting.
Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn een drietal slaapkamers en een ruim uitgebouwde badkamer gesitueerd. De badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel en toilet.
Zolder:
Een vlizotrap, gesitueerd op de overloop van de eerste verdieping, biedt toegang tot een ruime bergruimte. Hier is tevens de opstelling van de CV-ketel.

Tuin:
De woning beschikt over een heerlijke, ruime, op het zuiden gelegen achtertuin. De tuin is voorzien van een een waterpartij, houten schutting en een aangebouwde stenen berging.

Bouw

Soort: eengezinswoningBouwvorm: bestaande bouwDak type: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 86 m2Perceel oppervlakte: 199 m2Inhoud: 360 m3

Kamers

Aantal kamers: 4Aantal slaapkamers: 3
Terug naar overzicht
Bezoekadres

Nieuwstad 6
Zutphen

Op afspraak

Lankhorsterstraat 10
Wichmond

Contactgegevens

(0575) 543321
info@vijfmakelaars.nl

Ga direct naar