Lankhorsterstraat 10 Te koop

Wichmond 7234 SR

Bent u al een tijdje op zoek naar die ene mooi verbouwde woonboerderij die voldoet aan de huidige wooneisen maar zijn karakter niet heeft verloren?

Deze woonboerderij met aangrenzende voormalige “slagerij”,gelegen in het buitengebied van Wichmond, ademt de rijke historie en sfeer uit.

Woonboerderij (1850):
Aan de zijkant van het voorhuis is de toegang tot de woonboerderij, kleine hal met toegang tot de kelder, bijkeuken en de woonkeuken.
De woonkeuken is voorzien van een handgemaakte eiken keuken voorzien van een Belgisch hardstenen aanrechtblad en wasbak, koelkast, combi-magnetron en vaatwasser. De originele schouw is voorzien van authentieke tegelwerk en servieskast. Hier is ook de aansluiting van het Boretti kookfornuis voorzien van 6 kookpitten en 2 ovens.
Vanuit de keuken is de woonkamer, welke is gelegen in het achterhuis, door openslaande deuren bereikbaar. Vanuit ruime sfeervolle woonkamer, welke is voorzien van een massieve eikenvloer, is de aangrenzende slagerij bereikbaar. Open slaande deuren aan de achterzijde van de woonboerderij geven toegang aan de achterzijde gelegen royale tuin en diverse terrassen.
Vanuit de hal met toilet is de slaapkamer en aangrenzende badkamer op de begane grond bereikbaar.
De slaapkamer met openslaande deuren heeft direct toegang tot de badkamer welke is voor zien van een ligbad, toilet, wastafelmeubel met twee waskommen en een inloopdouche. De badkamer is voorzien van vloerverwarming.

1e Verdieping: royale lichte overloop, totaal drie ruime slaapkamers allen voorzien van vaste kasten. De eigentijdse badkamer op deze verdieping is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet.
De gehele verdieping is voorzien van een massief grenen vloer voorzien van een white wash.

Slagerij (1950):
De entree van de slagerij is gelegen aan de voorzijde en geeft toegang tot de voormalige winkelruimte van de slagerij, je stapt terug in de sfeer van die tijd met de originele metro tegels aan de muren en de granito vloer en werkblad. In het tussen gedeelte van de slagerij is er toegang tot de kelder, toilet en de woonkamer van de woonboerderij, loop door de indrukwekkende schuifdeuren naar het achterste gedeelte van de slagerij. Hier bevind zich een klein keukenblok, de vaste trap naar de zolderberging en de openslaande deuren naar een zonnig terras.
Door de separate entree en de verschillende voorzieningen is de voormalige slagerij voor vele doeleinden te gebruiken. Denk hierbij aan kantoor aan huis, mantelzorg, B&B en atelier.

Op het perceel zijn een stenen schuur en een houten schuur aanwezig. De houten schuur heeft aan de voorzijde een carport met ruimte voor twee auto’s en aan de achterzijde de mogelijkheid voor twee paarden stallen. De schuur heeft direct toegang tot het weiland en via een overkapping is de rijbak bereikbaar.

De fraaie tuin met zijn mooie borders voorzien van vele hortensia’s , terrassen en uitzichten aan de achterzijde maken het plaatje compleet!

Bouw

Soort: woonboerderijBouwvorm: bestaande bouwDak type: samengesteld dak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 256 m2Perceel oppervlakte: 5.540 m2Inhoud: 1.105 m3

Kamers

Aantal kamers: 6Aantal slaapkamers: 4
Terug naar overzicht
Bezoekadres

Nieuwstad 6
Zutphen

Op afspraak

Lankhorsterstraat 10
Wichmond

Contactgegevens

(0575) 543321
info@vijfmakelaars.nl

Ga direct naar