Het Elferink 8 Te koop

Diepenheim 7478 CD

Unieke VILLA op een DROOMLOCATIE!

Het voormalige reinwaterreservoir in Diepenheim gaat volledig verbouwd worden tot een villa!
Het Architecten_Lab Deventer heeft een ontwerp gemaakt om dit reservoir te transformeren naar een prachtige villa.

De villa wordt grotendeels voorzien van glas waardoor u vanuit de diverse vertrekken en het terras een ongekend uitzicht heeft over het mooie landschap van Diepenheim.
Binnen en buiten vormt een geheel, u kunt hier optimaal van de rust, ruimte en natuur genieten.
De villa heeft een woonoppervlak van maar liefst 510m2, inhoud van ca. 1920 m³ en is gelegen op een kavel van 1800m2.

Uiteraard kan de woning energie neutraal en gasloos worden gebouwd, geheel passend in het huidige tijdsbeeld en de natuur. Zo kan de villa worden voorzien van zonnepanelen en kan er aardwarmte worden gebruikt voor de verwarming. Met het oog op duurzaamheid zijn er subsidie mogelijkheden. Ook kan de woning een predicaat krijgen voor industrieel erfgoed, dit biedt wederom mogelijkheden voor subsidie.

Het ontwerp
Het ontwerp van de villa is werkelijk uniek. De villa bestaat uit 2 woonlagen, waarvan deels onder de grond.
Vanwege de grote raampartijen en de open ruimte die in het midden van de woning is gecreëerd, wordt de benedenverdieping voorzien van daglicht. Op de bovenste woonlaag zitten onder andere de living en de woonkeuken, samen maar liefst 70m2, met aansluitend een overdekt terras waar je heerlijk kan genieten van het landschap. De benedenverdieping biedt de mogelijkheid voor (slaap) kamers en een badkamer. Ook kantoor of praktijkruimte aan huis is mogelijk.

Let op u koopt de bouwkavel en dus bent u vrij in de indeling, afwerking, inrichting enzovoort. Kortom, dit kan uw droomhuis worden!

De villa is gelegen aan de rand van het stadje Diepenheim in de gemeente Hof van Twente, gelegen aan de Regge.
Diepenheim is een centrum voor de beeldende kunst en staat bekend om de kastelen en havezaten en de in stijl aangelegde tuinen en parken. Het is met ongeveer 2600 inwoners het kleinste stadje van Twente, gelegen op de grens van Overijssel en Gelderland. In de omgeving zijn de kastelen Huis te Diepenheim, Nijenhuis, Westerflier en Warmelo met bijbehorende landgoederen, die vrij toegankelijk zijn.
Diepenheim ligt gunstig ten opzichte van in- en uitvalswegen, binnen slechts 30 minuten bent u in steden zoals Deventer en Enschede. Zoekt u rust en ruimte in een mooie omgeving, dan is dit voor u de ideale locatie!

Laat uw woondromen werkelijkheid worden
Ervaar en beleef deze woning middels een VIRTUELE rondleiding. Dankzij de unieke, realistische 3D-visualisatie kunt u de woning bezichtigen en ervaren, zelfs op afstand. Loop rond door de woonkamer, daal de trap af naar de slaapkamer en zie hoe het zonlicht de keuken binnenvalt. Het is bijna alsof u er al woont…

Bijzonderheden
* Subsidie mogelijkheden voor industrieel erfgoed
* Subsidie mogelijkheden voor duurzaamheid
* Mogelijkheid om een soortgelijke woning te bezichtigen
* Unieke ligging

Bouw

Bouwvorm: n.v.t.
Terug naar overzicht
Bezoekadres

Nieuwstad 6
Zutphen

Op afspraak

Lankhorsterstraat 10
Wichmond

Contactgegevens

(0575) 543321
info@vijfmakelaars.nl

Ga direct naar